Avainsana-arkisto: Echo Is Your Love

Echo Is Your Love – Heart Fake

Promolipuke varoittelee Echo is Your Loven sukeltaneen seesteisimmille vesille ja kertoo myös helsinkiläisviisikon ulosannin olevan yhä enenevissä määrin duurivoittoista. Kuulostaa pelottavalta, mutta ei auta itku markkinoilla: ”Heart Fake” stereoihin ja kuunnellaan mitä tuleman pitää.

Ja hyvähän sen tuleman pitää, sillä vaikka maanisimmat ja synkimmät jumitukset ovat ainakin tällä teoksella hupeneva luonnonvara, niin EIYL kuulostaa vain ja ainoastaan itseltään. Heti avausraidan (Someone Took Advantage of Her) tarjoilema herkkä pop-sensibiliteetti sulattaa surinaa odottaneen arvostelijan sydämen – lopun melumyräkästä puhumattakaan. Nettisinglenä julkaistu Playlist Song jatkaa rakastelun ja runttauksen tasapainottelua ja One Perfect Second yllättää kuulostamalla Thee Ultra Bimboosin ujolta serkkutytöltä – ja tytöltä ihan sen takia, että vaikka yhtye miesvaltainen onkin, niin Nean valloittava ääni on ko. kappaleessa melko hallitseva elementti. Melkein jokaisen Heart Faken kappaleen voisi mainita erikseen, sen verta tasavahva esitys se on, mutta edellä mainittujen lisäksi framille on pakko nostaa toissavuotisen EP:n (Lion Tamer vs. Tigers) nimikkoraita, joka on kaikessa joydivisionmaisuudessaan kenties ”Echojen” paras tuotos.

Harvalle yhtyeelle ”seestyminen” sopii, mutta EIYL onnistuu päivittämään äänimaisemansa juuri oikean sävyisillä maaleilla. Mustan ja valkoisen väliin kun mahtuu muitakin värejä kuin harmaa.

Uudet biisit 05/2010

Hardcore-bändit ovat olleet kevään mittaan aktiivisia, uutta materiaalia on niin tuoreilta kuin vanhoiltakin bändeiltä. Lammas suosittelee eritoten St.Hood/Down My Throat -miehistöstä koostuvaa Become A Threat -orkesteria, jonka debyyttialbumi ilmestyy kesällä Full Housella. Uutta materiaalia ovat julkaisseet hiljattain myös Presley Bastards ja Deathbed, eikä sovi unohtaa nousevia tulokkaita, Alley Gods, Foreseen, Upright yms. yms.

Onko bändiltäsi ilmestynyt juuri uutta materiaalia? Ilmianna biisi, ja lisäämme uutuuskappaleen seuraavaan listaan!