Avainsana-arkisto: Dun2Def

Dun2Def / The Destructors – Split

Kaksi Lampaalle saapuneista The Destructors-aiheista levyistä olivat splittejä. Niistä toinen, pitkäsoitoksikin kuvailtava on brittiläisen Dun2Defin kanssa tehty splitticeedee, jolla on yhteensä 18 kappaletta, 9 kummaltakin bändiltä.

Käsitellään tästä levystä se tuntemattomampi Dun2Def ensin, onhan sen biisitkin ensimmäisenä levyllä. Yhtye pöyhii 77-henkisen brittipunkin jo muhkuraista tyynyä melko varmoin, mutta rutinoitunein ottein. Jonkinlaiselta vanhain äijäin veteraanibändiltä Dun2Defkin onnistuu kuulostamaan, ja tämän voi tietenkin jokainen tulkita kehuksi tai disautukseksi. Laulajan äänessäkään ei ole oikein räkää ja muutenkin bändin soitto etenee kaavoihin kangistuneena useammankin biisin ajan, ennen kuin vasta Empire of Wealthista lähtien Dun2Def alkaa säväyttämään tehokkaammin, mutta silloinkin teho jää vain puolille.

Toisella puoliskolla on sitten tutumpi The Destructors, joka ei sekään pääse millään lailla yllättämään. Yhtye on julkaissut tällaista samanlaista brittipunkkia jo ties kuinka monta kertaa aiemminkin, joten jos The Destructors on millään tavalla tuttu niin saa kyllä oivan käsityksen tämän ”Wohlgefuhl”-nimisen splittipuoliskonkin sisällöstä. The Destructorsin puoli ei juuri Dun2Defin puolesta eroa, ja bändit erottaa oikeastaan vain eri vokalistista. Eipä tästä levystä nyt oikein muutakaan sanottavaa keksi, muuta kuin että bändit coveroivat yksien biisien verran toisiaan. Joitakin yksittäisiä ja satunnaisia biisejä lukuun ottamatta splitti ei juurikaan puhuttele.