Avainsana-arkisto: Discipline X

Marraskuu 2012

Kuukauden demo

[listitems style=article align=left item=14724]

Erityismaininnat

[listitems style=article align=left item=14796]
[listitems style=article align=right item=14719]
[listitems style=article align=left item=14711]

Muut

[listitems style=article align=left item=14838]
[listitems style=article align=right item=14832]
[listitems style=article align=left item=14836]
[listitems style=article align=right item=14834]
[listitems style=article align=left item=14717]
[listitems style=article align=right item=14784]
[listitems style=article align=left item=14727]

Discipline X – Revolution

Simppeliä rokkimetallia simppeleille rokkimetallipäille. Ehkei kovinkaan tuore konsepti, mutta aika usein se on toimiva. Huittisissa perustettu Discipline X vannoo tämän kaavan nimeen vetämällä kolmeentoista minuuttiin kuusi melko yksinkertaista metal/rock/thrash/punk-vetoa.

”Revolution” on osiensa summa. Rokkipuolella selkeimpänä vaikutteena kaikuu Motörhead, punkkipuolelta taas on Misfitsiltä lainattu pienet vivahteet sarjakuvakauhusta, biisien suoraviivainen rakenne ja laulumelodiat. Saatekirjeen lupaamaa D.R.I.:ta ei tosin löydy ihan niin helposti ja Suicidal Tendenciesienkin kanssa on vähän niin ja näin, vaikka ”Revolutionilla” onkin taipumusta venyä thrashimpaankin koheltamiseen ja murjomiseen. Discipline X ei harhaile missään vaiheessa liiankaan kauaksi kahdesta ensiksi mainitusta vaikuttajasta.

Meno on reipasta ja soitto osaavaa, ja on yhtyeellä näemmä taitoa tehdä muutama tarttuva rallikin. Niitä on sitten mukava hoilata tuoppi kädessä yhtyeen keikalla, ja siihen tilanteeseen nämä biisit ovatkin ideaaleja.