Avainsana-arkisto: Dirty Dealers

Marraskuu 2012

Kuukauden demo

[listitems style=article align=left item=14724]

Erityismaininnat

[listitems style=article align=left item=14796]
[listitems style=article align=right item=14719]
[listitems style=article align=left item=14711]

Muut

[listitems style=article align=left item=14838]
[listitems style=article align=right item=14832]
[listitems style=article align=left item=14836]
[listitems style=article align=right item=14834]
[listitems style=article align=left item=14717]
[listitems style=article align=right item=14784]
[listitems style=article align=left item=14727]

Dirty Dealers – Complete Jigsaw

Ihan kuin ns. kasipallorockia ei olisi tässä maailmassa vielä tarpeeksi, niin vielä jyväskyläläinen Dirty Dealers –viisikko iskee panokset pöytään. Tässä pelissä pärjätäkseen pitää osata perusmanööverien lisäksi myös koijata vastapuoli (eli kuulijat) uskomaan, että tässä tehdään nyt jotain täysin uniikkia.

Dirty Dealers ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, sillä ”Complete Jigsaw” on jo sen kolmas demo. Bändihän ei siis soita mitään sellaista, mitä ei olisi jo aiemmin tehty. Villissä lännessä olisi ammuttu vähemmästäkin, mutta Dirty Dealersin funktio ei taida ollakaan koko pelin sääntöjen muuttaminen kertaheitolla.

Likaisten pelinhoitajien peli sujuu muuten melko hyvin. Erityisesti annan plussaa livemäisestä soitosta. Yleensä se livefiilis jää leijumaan jonnekin keikkapaikkojen ja äänitysstudioiden välimaastoon, mutta nyt se on saatu pyydystettyä levytettyyn muotoon. Kortit on pelattu hyvin, mutta bändin pokerinaama ei ihan vielä pidä. Yhtyeellä on kyllä edellytyksiä elämän pokeripelin voittamiseen, mutta mikään täydellinen korttihai se ei ole. Ainakaan vielä. Avausraita By My Side/By Your Side on muuten melkoinen hitti, joten sen kaltaisten kappaleiden turvin on hyvä edetä seuraavaan erään.