Avainsana-arkisto: Diesel-Electric Hunter

Marraskuu 2012

Kuukauden demo

[listitems style=article align=left item=14724]

Erityismaininnat

[listitems style=article align=left item=14796]
[listitems style=article align=right item=14719]
[listitems style=article align=left item=14711]

Muut

[listitems style=article align=left item=14838]
[listitems style=article align=right item=14832]
[listitems style=article align=left item=14836]
[listitems style=article align=right item=14834]
[listitems style=article align=left item=14717]
[listitems style=article align=right item=14784]
[listitems style=article align=left item=14727]

Diesel-Electric Hunter – Unrighteous Ghouls

Tamperelainen Diesel-Electric Hunter on monella tapaa rohkea bändi. Kannusten puute ei ole estänyt nelikkoa kehittelemästä omaa genremääritelmäänsä, joka on siis ”Mad Max rock”. Käytännössä tämä tarkoittaa hieman samanlaisia sotamaalauksia kuin mitä Mötley Crüella oli kakkoslevynsä aikaan ja toisen maailmansodan aikaisia pommittajia kansitaiteessa. Mutta mitäpä tuo määritelmä sitten tarkoittaa musiikillisessa mielessä?

Musiikillisesti ”Unrighteous Ghouls” soittaa vahvasti hard rock -hengessä, mutta kuitenkaan mitään varsinaisesti uutta luomatta. Soundiensa puolesta ”Unrighteous Ghouls” on kyllä melkoinen raakile. Kaikki kuulostaa helkutin ohuelta, vai onko ydinsota tuhonnut mahdollisuudet parempaan äänenlaatuun? No, olipa asianlaita mikä tahansa, on Diesel-Electric Hunterilla tarpeeksi itseluottamusta jyrätä niistä huolimatta.

Huonolla tavalla kämänen soundipuoli hieman nostaa kynnystä itse kappaleisiin tutustumiselle, tosin Schlossin kaltaisia biisejä voisi olla enemmänkin. Jos osan ajasta bändi tuntuu olevan hukassa, on se tuon kappaleen aikana saanut oman juttunsa juonesta kiinni. Töitä Diesel-Electric Hunterin pitää paiskia vielä runsaasti, sillä leijonanosa bändin koneistossa uhkuvasta potentiaalista jää hyödyntämättä.