Avainsana-arkisto: De Lirium’s Order

De Lirium's Order - Veniversum

De Lirium’s Order – Veniversum

Kotimainen De Lirium’s Order tarjoilee kolmannella levyllään teknistä ja tasapaksua death metallia kahdeksan kappaleen verran. Kappaleet levyllä ovat monimutkaisia ja pitkiä kuolonmetallikappaleiksi, ja tämä tekee DLO:sta vähän eri sarjassa painivan yhtyeen moneen muuhun metallibändiin varrattuna.

Jo avauskappale, luovasti nimetty Autistic Savant esittelee DLO:n parhaat puolet. Loistavat kitaramelodiat, Ukri Suvilehdon uskomattoman tarkka & tekninen rumputyöskentely ja murina- sekä puhtaan laulun sekoittelu tekee kappaleesta ehdottomasti tämän levyn parhaan. Seuraavat kappaleet osoittavat yhtyeen kovan kunnon, esimerkiksi .44 on hienosti toteutettu ja melodioiltaan toimiva kappale. Myös Lars Eikindin Stratovarius-tyylinen puhdas laulu sopii kappaleeseen hyvin. Eriskummallisesta nimestään huolimatta My Kingdom from Baekdu toimii myös hyvin, erityisesti loistavan rumputulituksen takia.

De Lirium’s Orderin ”Veniversum” on ilo korville, tosin se toistaa samaa kaavaa jokaisen kahdeksan kappaleen ajan. Iso hatunnosto kuitenkin artisteille, hyvää työtä levyllä on tehty, tämä ei silti sytytä sitä vertaa että se soittimessa kauemmin kuin pari kertaa kävisi. Ensikerralla enemmän vielä omaa otetta mukaan ja sanoituksiin kunnon potkua niin kyllä lähtee!