Yhdeksän vuotta amerikkalaisen metallin keulahahmona toiminut Howard Jones ja työnantajansa Killswitch Engage ovat päättäneet jatkaa omilla tahoillaan. Bändin antamassa lausunnossa ei kerrota tarkemmin eron syitä, mutta yhtyeen puolelta vakuutetaan päätöksen olleen molemmanpuoleinen. Jonesilla oli jo pari vuotta sitten kiertueella ongelmia, joten täysin puskista ei uutinen välttämättä tullut.

Yhtyeen viimeisin albumi on vuonna 2009 ilmestynyt “Killswitch Engage”, suunnitteilla oli uuden albumin julkaistu tänä vuonna, mutta uuden laulajan etsiminen mutkistanee tätä kuviota. Jesse Leachin ja Howard Jonesin jalajälkiä ei ole helppo astua, toivotaan että bändi löytää arvoisensa artistin vaativana hommaan. Löytyisikö uusi johtohahmo laskusuhdannetta elävästä All That Remainsista?

www.killswitchengage.com
www.myspace.com/killswitchengage

Tagit: ,