Shoegazea, post-punkia ja noiserockia yhdistelevä The Men saapuu ensimmäiselle Suomen vierailulleen Kuudennelle Linjalle maanantaina 30. tammikuuta. Brooklynin aktiivisen musiikkiskenen kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuvan bändin keikkaliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

The Stoogesin räjähtävää protopunkkia, STT-levymerkin (mm. Sonic Youth, Husker Dü, Dinosaur Jr) amerikkalaista underground-soundia, Wipersin tummasävyisen melodista punkia sekä Spacemen 3:n ja My Bloody Valentinen kulta-aikojen shoegazea sekoitteleva The Men kuuluu Brooklynin aktiivisen musiikkiskenen kiinnostavimpiin uusiin syhtyeisiin. Omakustanteena alun perin julkaistu debyyttialbumi “Immaculada” (2010) sai viime keväänä jatkoa The Ramonesin klassikkoalbumilta nimensä lainanneen “Leave Home” -kakkoslevyn myötä.

The Men:ia lämmittelee 60-luvun psykedeelistä autotallirockia sekä tummanpuhuvaa alternative-musiikkia yhdistelevä helsinkiläinen Black Lizard and The Liquid Plastic Castles.

The Men (usa), Black Lizard and The Liquid Plastic Castles
Ma 30.1.2012 Helsinki, Kuudes Linja
Liput 10 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti.

wearethemen.blogspot.com
www.facebook.com/BLLPC
www.fullsteam.fi