Syksyllä ympäri Suomea villinnyt ja mm. Bar Lepakkomiehessä kaksi loppuunmyytyä keikkaa heittänyt M.O.T.O. palaa tammikuussa Suomeen. Laulaja/kitaristi Paul Caporinon yli kolmenkymmenen vuoden ikäinen yhdenmiehen powerpop/garage punk-yhtye päättää neljän kuukauden Euroopan kiertueen näin ollen sinne mistä se viime syyskuussa alkoikin. Kiertue alkaa Kouvolasta 7. tammikuuta, jatkuu 12.1. Helsingistä jatkaen seuraavina iltoina Turkuun ja Jyväskylään.

Pitkän ja kattavan uransa aikana Caporino on soittanut sekä lukuisten erilaisten kokoonpanojen kanssa että soolona tuhansia keikkoja ympäri maailmaa, sekä julkaissut useita pitkäsoittoja. Yhtyeen uusin levy “No Way Street” näki päivänvalon aikaisemmin tänä vuonna, myös vuonna 2002 julkaistu “Kill M.O.T.O.” ilmestyi heinäkuussa turkulaisen Svart Recordsin uudelleenjulkaisemana.

M.O.T.O. keikat

La 07.01 Kouvola, Rytmi-Katti (w/ Nervous System / D.N.R.)
To 12.01 Helsinki, Lepakkomies (w/ Paskahalvaus / The Achtungs)
Pe 13.01 Turku, Port Arthur Pub – Liput 7€
La 14.01 Jyväskylä, Musta Kynnys (w/ God Given Ass)

www.myspace.com/moto

Tagit: