Gregor Macintoshin superkokoonpano aloittaa liveuransa Helsingissä.

Paradise Lostin kitaristina ja biisintekijänä tunnetun Gregor Macintoshin luotsaama Vallenfyre soittaa uransa ensimmäisen live-keikan Helsingissä helmikuussa. Hiljattain “A Fragile King” -debyyttialbuminsa julkaissut yhtye esiintyy Tavastia-klubilla torstaina 2. helmikuuta.

Death metalin superkokoonpanoksi tituleeratussa Vallenfyressä soitta kitaristi-laulaja Macintoshin ohella Mully sekä Hamish Glencross (kitarat; My Dying Bride), Scoot (basso; Doom, Extinction of Mankind) ja Adrian Erlandsson (rummut; At The Gates, Paradise Lost).

Vallenfyren lämppärinä nähdään death metallia ja grindcorea yhdistelevä seinäjokelainen Carnalation.
 
Vallenfyre (uk), Carnalation
To 2.2.2012 Helsinki, Tavastia
Liput 16 euroa + mahd. toimituskulut, ovelta 19 euroa.

www.vallenfyre.com
www.myspace.com/carnalation
www.livenation.fi

Tagit: