Nyt kun movember-hössötys (respektit idealle) on taas ohi ja maitoparrat pääsevät seuraavaksi 11:ksi kuukaudeksi kasvattelemaan amiksiaan, on aika tutustua musabusineksen tyylikkäimpiin tuulenhalkojiin. Frank Zappan, Freddie Mercuryn ja Nick Caven pensselit on kuuluja ympäri maailman, mutta Lammas raakkasi omat suosikkinsa hivenen itseään lähempänä olevien artistien joukosta.

10. Twin Shadow

Uuden sukupolven viiksiniekkoja. Turhan läpinäkyvästä trenditietoisuudestaan huolimattaa lunastaa paikan listalla muhkean hiustyylin ansiosta.

9. Midge Ure (Ultravox)

Erittäin tyylikäs herrasmies erittäin tyylikkäässä bändissä.

8. Greg Norton (Hüsker Dü)

Ironiaviikset, ennenkuin ironiaa oli edes keksitty. Pioneerihenkeä paitsi musiikissa, myös tyylissä.

7. Billy Childish

Englantilainen artisti, maalari, kirjailija, runoilija, valokuvaaja, elokuvantekijä, laulaja ja kitaristi. Julkaissut kymmeniä levyjä, kirjoja ja runokokoelmia, sekä tullut tunnetuksi mm. Stuckismi-taidesuuntauksen luojana, viiksien ansiosta tai niistä huolimatta.

6. Eugene Hütz (Gogol Bordello)

Ukranalaissyntyisestä Eugene Hützista on tullut viiksineen todellinen muotivaikuttaja ja inspiraation lähde, Guccista Madonnaan. Ihan hyvin itäeurooppalaiselta siirtolaispunkkarilta.

5. Jesse Hughes (Eagles of Death Metal)

Missähän nämäkin kovana naistenmiehenkä tunnetun Jesse Hughesin harjakset ovat käyneet?

4. Derek Smalls (Spinal Tap)

Harry Shearerin esittämä Derek Smalls keräsi Spinal Tapin muiden hahmojen tavoin vaikutteita useilta aikakauden suurilta rock-nimiltä, Smallsin tapauksessa eniten toiselta viiksekkäältä basistisankarilta Lemmyltä.

3. Erä-Koira (SMC Lähiörotat)

Pikkurosvojen eliittiä, Erä-Koiran pistämättömän lähiötyylin kruunaavat klassiset Rosberg-tyyliset huulikarvat.

2. Justin Bieber

Vuoden alussa kuhistiin Justin Bieberin saavuttaneen teini-iän, mistä upeat amisviikset oli selvä todiste. Jos pääsi tarpeeksi lähelle katsomaan.

1. Eddie Edwards

Mäkikotka Englannin, ei muuta.

Tagit: , , , , , , , , , ,