NWOBHM:n kehittäjiin lukeutuva brittibändi esiintyy 2. helmikuuta Helsingin Nosturissa.

80-luvun brittiheavyn legendoihin kuuluva Angel Witch saapuu Nosturiin keikalle 4.2.2012. Illan avaa ruotsalainen heavyryhmä Enforcer.

1977 perustetun Angel Witchin omaa nimeä kantava debyyttialbumi on julkaistu vuonna 1980 ja bändiä pidetään yhtenä New Wave Of British Heavy Metal -genren perusteoksista. Perustajajäsenen Kevin Heybournen (laulu+kitara) lisäksi nykykokoonpanossa ovat mukana kitaristi Bill Steer, joka tunnetaan parhaiten Carcass -yhtyeen perustajajäsenenä ja Napalm Deathin ex-kitaristina. Rytmisektioon kuuluvat basisti Will Palmer sekä rumpali Andrew Prestidge. Viimeksi Angel Witch on nähty Suomessa Hammer Open Air -festivaalin jatkobileissä Turun Klubilla viime heinäkuussa.

Illan toisena esiintyjänä nähdään ruotsalainen Enforcer, joka oli Angel Witchin ehdoton valinta lämppärikseen. Klassista heavy metallia soittava Enforcer kiersi viime rundin Airbourner seurassa, mutta bändi joutui bussionnettomuuteen eikä tästä syystä päässyt esiintymään Suomessa.

Angel Witch (uk), Enforcer (swe)
La 4.2.2012 Nosturi, Helsinki
Liput 22 eur + mahd. toimituskulut

www.myspace.com/youranangelwitch
www.myspace.com/enforcerswe

Tagit: ,