Brasilialainen taidepop tanssiittaa klubikansaa muutaman vuoden tauon jälkeen.

Vastikään uuden albuminsa “La Liberación” julkaissut brasilialainen Cansei De Ser Sexy palaa bailaamaan suomalaisyleisön kanssa marraskuussa. Yhtye nähdään Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 17. marraskuuta.

Sao Paulosta kotoisin oleva viisihenkinen CSS on tuonut festareille, klubeille ja areenoille iloista, hyvän fiiliksen musiikkiaan vuodesta 2006 lähtien. Tarttuvien hittibiisien ”Let’s Make Love And Listen To Death From Above”, “Alala”, ”Alcohol”, ”Off The Hook” ja “Move” lisäksi bändi on kiinnittänyt huomiota värikkäiden esiintymisasujensa ja leppoisan bilemeininkinsä ansiosta. Bändin viehättävä solisti LoveFoxxx on herättänyt suurta ihailua erityisesti miespuolisessa väestössä. CSS:n albumien ”Cansei de Ser Sexy” (2006) ja ”Donkey” (2008) biisit ovat kuuluneet jo pitkään tanssilattioiden varmoiksi täyttäjiksi ympäri maailmaa. Kertoopa ”Donkey”-levyn ”Left Behind” -hittikin bändin villistä bileillasta Helsingissä keikan jälkeen.

Uusi ”La Liberación” -albumi syntyi Sao Paulossa, kun CSS pääsi vetämään pitkästä aikaa hieman henkeä rankan keikkaputken päätyttyä. Levy on sekoitus debyyttilevyn kapinallista energiaa ja kakkosalbumin grunge-kaikuja ja sillä kuullaan myös jenkkiduo Ratatatia ja Primal Screamin Bobby Gillespietä.

CSS (bra)
To 17.11.2011 Helsinki, Tavastia. Ovet klo 20, ikäraja K-18
Liput 26 euroa + mahd. toimituskulut. Ovelta 28 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

csshurtssuxxx.blogspot.com
www.livenation.fi

Tagit: