Sisäfestarin päätähtinä hollantilainen Pestilence ja italialainen Sadist.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Helvation Festival palaa joulukuussa aiempaa rankemmissa merkeissä. Tapahtuman päätähtinä nähdään mm. eksklusiivisella Suomen keikalla hollantilainen death metal -legenda Pestilence sekä ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva progressiivista death metalia soittava italialainen Sadist. Tapahtuman liput ovat myynnissä Tiketissä 30.8.2011 alkaen.

Helsingin DOM-klubilla järjestettäva kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa maltilliset neljä esiintyjää iltaa kohden, kunnon settien ja tunnelman varmistamiseksi. Perjantaina Sadistin lisäksi nähdään Puolasta saapuva sinfonisen black metalin messias Vesania, norjalainen avantgardepoppoo Ram-Zet, sekä kotimainen Noumena. Death metal -lauantaina taustatulea Pestilencelle antavat 10 vuoden tauon jälkeen paluun tehnyt kreikkalainen Acid Death, uuden levynsä lähiaikoina julkaiseva kotimainen De Lirium’s Order, sekä venäläinen Septory.

Helvation Festival II
9-10.12.2011 DOM, Helsinki

Pe: Sadist (Ita), Vesania (Pol), Ram-Zet (Nor), Noumena (Fin)
La: Pestilence (Ned), Acid Death (Gre), De Lirium’s Order (Fin), Septory (Rus)

Ennakkoliput: perjantai 20e, lauantai 25e, kahden päivän lippu 40e
Ovelta: perjantai 23e, lauantai 28e, kaksi päivää 46e

www.disentertainment.com
www.sadist.it
www.vesania.pl
www.ram-zet.com
www.noumena.info
www.pestilence.nl
www.myspace.com/aciddeathgr
www.deliriumsorder.net
www.septory.ru

Tagit: