Saksalainen country/americana-artisti Digger Barnes palaa Helsinkiin ensimmäiselle omalle keikalleen. Viimeksi keväällä Austin Lucasia lämmittelemässä ja sitä ennen Chuck Raganin basistina nähty miekkonen esiintyy Helsingin Bar Loosessa torstaina 25. päivä elokuuta.

Illan lämmittelijöinä nähdään rapakon toiselle puolelle kiertueelle lähdössä oleva Markus Nordenstreng yhtyeineen sekä vuonna 2006 perustettu helsinkiläinen folk/country-duo Tschokkinen & Ramsay, jossa kaksi lauluntekijää (J.A.Gavril Tschokkinen ja Jean Ramsay) vuorottelevat ja tukevat toisiaan banjoin, mandoliinein, ukulelelin ja akustisin kitaroin.

Digger Barnes (ger), Nordenstreng yhtyeineen, Tschokkinen & Ramsay
To 25.8.2011 Bar Loose, Helsinki
Liput 8 eur + toimituskulut, ovelta 10 eur.

www.diggerbarnes.net
www.myspace.com/dig​gerbarnes
www.latebirds.com
soundcloud.com/tsch​okkinen-ramsay

Tagit: