Mukana mesoavat myös Trivium, Ghost, Rise To Remain ja Insense.

Kesäkuussa kymmenennen albuminsa “Sounds Of A Playground Fading” julkaisun tiimoilta kiertävä pohjoismaisen metallin suurnimi In Flames saapuu konsertoimaan Helsingin Jäähalliin keskiviikkona 16. marraskuuta. Varsin nimekkään line-upin konsertissa täydentävä amerikkalainen heavy metal -bändi Trivium, ruotsalainen heavy metal -yhtye Ghost, brittiläinen metalcore-bändi Rise To Remain sekä norjalainen Insense. Konsertin liput tulevat myyntiin ensi viikon keskiviikkona 24. elokuuta.

Vuonna 1990 perustettu In Flames on myynyt uransa aikana lähes kolme miljoonaa levyä ja vieraillut usein Suomessa, viimeksi heinäkuun alussa Sonisphere-festareilla. Myös vankaa suosiota nauttiva Trivium sekä retro-buumista nauttiva Ghost ovat suomalaisyleisölle tuttuja.

In Flames (swe), Trivium (usa), Ghost (swe), Rise To Remain (uk), Insense (nor)
Ke 16.11.2011 Helsinki, Jäähalli
Liput 46 eur + toimituskulut, 24.8. alkaen

www.myspace.com/inflames
www.myspace.com/trivium
www.myspace.com/thebandghost
www.myspace.com/risetoremain
www.myspace.com/insense

Tagit: , , , ,