Kurt Cobainin lempiyhtyeenäkin tunnettu yhdysvaltalainen The Melvins soittaa ensimmäisen klubikeikkansa Suomessa. Vuodesta 1983 vaihtoehtorockin suunnannäyttäjänä toiminut orkesteri nähdään Tavastialla perjantaina 21. lokakuuta. Aikaisemmin The Melvins on vieraillut Suomessa ainoastaan Pitkä kuuma kesä -tapahtumassa kesällä 2009.

Musiikissaan niin punkkia, metallia kuin noiseakin yhdistelevä yhtye on mittavan uransa aikana julkaissut yli 20 albumia sekä valtavan määrän singlejä, kokoelmia ja muita levytyksiä lukuisille levy-yhtiöille Ipecacista Alternative Tentaclesiin ja Atlanticista Man’s Ruin Recordsiin. The Melvinsin viimeisin julkaisu on toukokuun lopussa ilmestynyt keikkatallenne “Sugar Daddy Live”.

The Melvins (usa)
Pe 21.10.2011 Helsinki, Tavastia
Liput 32 eur +toimituskulut, myyntiin 22.8. Ovelta 34 eur.

www.themelvins.net
www.facebook.com/melvinsarmy
www.fullsteam.fi

Tagit: