Joulukuussa Helsingissä ja Tampereella rokataan yhteensä neljän bändin voimin.

Yhdysvaltalaisten Reverend Horton Heatin ja Phantom Rockersin, kanadalaisen The Brainsin sekä unkarilaisen The Silver Shinen tähdittämä Psychobilly Invasion Over Europe 2011 saapuu loppuvuodesta myös Suomeen. Kiertue rantautuu Helsingin Nosturiin perjantaina 2. joulukuuta ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle lauantaina 3. joulukuuta.

Kiertueen pääesiintyjänä nähdään yli 20 vuotta sitten uransa aloittanut Reverend Horton Heat, joka jo debyyttillään “Smoke ‘Em If You Got ‘Em” loi vahvan maineen tiukkana raja-aitojen kaatajana. Vuonna 1988 perustettu Phantom Rockers on julkaissut 10 levyä, mutta tunnetaan silti parhaiten tiukasta lava-aktistaan. Uudempaa polvea edustavat horror-punkbändi The Brains ja punkabillyksi itseään luonnehtiva The Silver Shine.

Psychobilly Invasion Over Europe 2011
Reverend Horton Heat (usa), Phantom Rockers (usa), The Brains (can), The Silver Shine (hun)

Pe 2.12.2011 Helsinki, Nosturi. Liput 35 eur + toimituskulut, ei ikärajaa
La 3.12.2011 Tampere, Pakkahuone. Liput 35 eur + toimituskulut, K-18

www.myspace.com/reverendhortonheat
www.myspace.com/phantomrockers
www.myspace.com/thebrains
www.myspace.com/thesilvershine

Tagit: , , ,