"The Eight Plague" -rundi piipahtaa Tampereella ja Helsingissä, mukana kova joukko metalliosaamista.

Yhdysvaltalainen metallibändi Machine Head saapuu loppusyksystä konsertoimaan Tampereelle ja Helsinkiin osana “The Eight Plague” -kiertuettaan. Syyskuussa uuden albuminsa julkaiseva yhtye esiintyy Tampere-talon Sorsapuistosalissa lauantaina 5. marraskuuta ja Helsingin The Circuksessa heti seuraavana iltana. Kiertueen lämmittelijöinä nähdään brittiläisbändi Bring Me The Horizon sekä yhdysvaltaisyhtyeet DevilDriver ja Darkest Hour.

Suomessa useasti vieraillut Machine Head julkaisee syyskuussa seitsemännen studioalbuminsa. Metallikansan tietoisuuteen jo vuonna 1994 julkaistulla “Burn My Eyes” -debyytillään noussut yhtye on kasvattanut tasaisesti suosiotaan yhtenä modernin metallin kärkinimistä. Yhtyeen edellinen levy, vuonna 2007 ilmestynyt “The Blackening” oli menestys niin kuulijoiden kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Bändi on itse kuvaillut tulevaa levyä luonnolliseksi jatkumoksi “The Blackening’stä”, mutta soitto soi tällä kertaa entistäkin raskaammalla otteella.

Machine Head, Bring Me The Horizon, DevilDriver, Darkest Hour
La 5.11.2011 Tampere, Tampere-talon Sorsapuistosali (ovet klo 18, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18)
Su 6.11.2011 Helsinki, The Circus (ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18)

Liput myyntiin ma 27.6.2011 klo 9
Helsinki: 43 euroa + mahd. toimituskulut
Tampere: 43 euroa + mahd. toimituskulut

www.machinehead1.com
www.bringmethehorizon.co.uk
www.devildriver.com
www.darkesthour.info
www.livenation.fi

Tagit: , , ,