Ahkerasti Suomessa vieraileva Kylesa saapuu kesän lopulla jälleen Suomeen. Kokeellista metallia, hardcore/crust-punkia ja psykedeelistä vaihtoehtorockia sekoitteleva yhdysvaltalaisbändi esiintyy Nosturissa torstaina 18. elokuuta. Illan avaa kotimainen crust/grind-yhtye Famine Year.

Vuonna 2001 perustettu Kylesa on pitkäjänteisen työn tuloksena noussut raskaan vaihtoehtomusiikin eturivin yhtyeiden joukkoon. Kahden kitaristi-laulajan, basistin ja kahden rumpalin kokoonpanolla operoivaa yhtyettä on toistuvasti verrattu erityisesti modernin metallin kärkinimeen Mastodoniin, mutta bändin soundissa on yhtä lailla kuultavissa vaikutteita Black Sabbathin ja Pink Floydin kaltaisista pioneeriyhtyeistä.

Viime vuonna viidennen studioalbuminsa “Spiral Shadow” julkaissut Kylesa ehti uransa alkuvuosina soittaa lukuisia keikkoja Suomen pikkuklubeilla, kuten Semifinalissa, Vastavirralla ja TVO:lla. Suuremman läpimurtonsa jälkeen yhdysvaltalaisviisikko vieraili viime vuonna myös Tavastialla ja Jurassic Rockissa.


PERUTTU! Kylesa (usa), Famine Year
To 18.8.2011 Helsinki, Nosturi
Liput 20 EUR +toimituskulut, ennakko: Tiketti

www.kylesa.com
www.myspace.com/famineyear
www.fullsteam.fi

Tagit: