Rockabillyä punk, country ja blues vivahtein taidokkaasti soittava jenkkiläinen Sixgun Republic saapuu heinäkuun lopussa pitkälle kiertueelle Suomeen. Ahkerasti maassamme vierailleet rasvatukat ovat tykästyneet täkäläiseen meininkiin siinä määrin, että viettävät tällä kertaa härmässä reilun kuukauden, kiertäen etelän kaupunkien lisäksi aina Kajaanissa asti. Alla olevaan listaan on tulossa vielä lisää keikkoja, tilanteen kehitystä vois seurata esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivulla.

Kiertupäivät ja -paikkakunnat

22.07. CUSTOM CAFE – Leivonmäki
23.07. OLD SCHOOL GARAGE – Forssa
29.07. CAPE FEAR CAR SHOW- Kuopio
30.07. ROTTARALLI – Ristiina
31.07. BAR LOOSE – Helsinki (w/ Rejected)
03.08. KULMAN LEGENDA – Kajaani
04.08. POPO – Ruovesi
05.08. O’MALLEY’S – Vaasa
06.08. HOUSE OF ROCK – Kouvola
12.08. TOTEM – Lappeenranta (w/ Rejected)
13.08. BORDERLINE FELLOWS – Lappeenranta

www.sixgunrepublic.com
www.myspace.com/sixgunrepublic

Tagit: