Legendaarinen hip hop -yhtye nähdään kesäkuussa Nosturissa.

Viime heinäkuussa loppuunmyydyllä keikalla The Circus klubilla esiintynyt Wu-Tang Clan palaa Suomeen ja esiintyy tällä kertaa Helsingin Nosturissa, joka sopii äänentoiston ja tunnelmansa puolesta yhtyeen musiikille erityisen hyvin. Keikka on sallittu kaiken ikäisille, mutta Nosturissa on myös erillinen anniskelualue 18-vuotta täyttäneille. Keikkapäivä on 8. kesäkuuta ja liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupalvelussa maanantaina 9. toukokuuta klo 9.00 ja RLE klubilaisille osoitteessa www.rle.fi perjantaina 6. toukokuuta.

New Yorkin Staten Islandista lähtöisin olevan rapin superyhtye Wu-Tang Clanin kokoonpano on vuosien mittaan pysynyt lähes samana. Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluvat RZA, GZA, Inspectah Deck, Method Man, Ghostface Killah, Raekwon, U-God, Masta Killa ja Ol’ Dirty Bastard. Kesäkuun konsertissa nähdään myös edelliseltä Suomen keikalta fanien harmiksi puuttunut Method Man, joka tunnetaan myös pitkästä ja menestyksekkäästä soolourastaan. Ainoastaan RZA:n osallistuminen on toistaiseksi epävarmaa, sillä miehen on määrä osallistua uuden elokuvan kuvauksiin samaan aikaan Suomen konsertin kanssa.

Edellinen Wu-Tang konsertti The Circuksessa myytiin nopeasti loppuun ja tällä kertaa lippuja on myynnissä puolet vähemmän Nosturin pienen yleisökapasiteetin vuoksi. Wu-Tang Clan tekee parhaillaan viimeisiä keikkojaan alkuperäisellä kokoonpanollaan, joten faneille tarjotaan erinomainen tilaisuus nähdä yksi rap musiikin historian legendaarisimmista yhtyeistä vielä kerran livenä Suomessa. Keikan lämppäreistä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Wu-Tang Clan (usa)
Ke 8.6.2011 Nosturi, Helsinki
Liput alkaen: 44 euroa + toim. kulut / 49 eur + toim. kulut. (sis. jatkot)

www.wutang-corp.com
www.rle.fi

Tagit: