Vaihtoehtometallin pioneeri soittaa ensimmäisen klubikeikkansa Suomessa.

Pitkän uran vaihtoehtometallin parissa tehnyt kalifornialainen Deftones saadaan elokuussa ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Viimeksi vuonna 2006 Provinssirockissa nähty orkesteri esiintyy Helsingin The Circuksessa tiistaina 30. elokuuta. Lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa ja Tiketissä tiistaina 10. toukokuuta.

Vuonna 1989 perustetun Deftonesin kaupallinen läpimurto tapahtui vuoden 2000 platinaa myynellä “White Pony” -albumilla. Bändin kahta ensimmäistä albumia, Adrenaline (1995) ja Around the Fur (1997), voidaan ainakin jossain kirjoissa pitää yksinä nu metallin peruspilareina. Viime vuonna julkaistiin yhtyeen kuudes albumi “Diamond Eyes”, huhtikuussa bändi juhlisti Record Store Dayta julkaisemalla “Covers”-levyn, jolla bändi versioi mm. The Curen ja Saden kappaleita.

Deftones (usa)
Ti 30.8.2011 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, ikäraja K-18
Liput 45 euroa + mahd. toimituskulut. Myyntiin ti 10.5.2011 klo 9
Ovelta 47 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

www.deftones.com
www.livenation.fi

Tagit: