Australialainen indie/elektropop-yhtye Architecture in Helsinki saapuu kesällä ihailemaan pääkaupunkimme rakennustaidetta. Aikaisemmin maassamme ainoastaan Flow Festivalin päälavalla vuonna 2007 esiintynyt kokoonpano nähdään siinä sivussa myös ensimmäisellä klubikeikallaan Suomessa, kun viisikko nousee Tavastian lauteille sunnuntaina 3. heinäkuuta.

Phoenixin tanssittavaa indierockia, Belle & Sebastianin tweepopia, Chromeon elektrofunkia ja Of Montrealin barokkipopia yhdistelevä melbournelaiskokoonpano saavutti läpimurron toisella pitkäsoitollaan ”In Case We Die” (2005), joka mm. voitti Australian arvostetuimman musiikkialan palkinnon ARIA:n parhaana indie-albumina sekä vei bändin kiertueille Death Cab for Cutien ja Yo La Tengon seurassa. Kokoonpano julkaisi huhtikuussa neljännen studioalbuminsa “Moment Bends” Modular-levymerkillä (mm. Cut Copy, The Avalanches, Klaxons).

Architecture in Helsinki (Aus)
Su 3.7.2011 Helsinki, Tavastia
Liput 18 eur + mahd. toimituskulut, myyntiin ke 4.5.2011 klo 9.00. Ovelta 20 eur.

www.architectureinhelsinki.com
www.facebook.com/architectureinhelsinki
www.fullsteam.fi

Tagit: