/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Ruisrock julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä » Lammas Zine

 
Primus

Ruisrock julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä

Ensi kesän vetonauloina Turussa mm. The National, Primus, Bring Me The Horizon ja Hurts.

Toimitus, helmikuu 23, 2011     Siirry kommentteihin (1) tai lisää omasi

Heinäkuun 8.-10. päivä järjestettävä Ruisrock on julkistanut ensimmäiset esiintyjät. Turun Ruissaloon saapuu mm. yhdysvaltalaisen indie-tähdet The National sekä ensi kertaa Suomessa esiintyvä ainutlaatuinen folkpop-ryhmä Fleet Foxes, yhdysvaltalainen vaihtoehtorockin klassikkoyhtye Primus, brittiläiset metalcore-aktit Bullet For My Valentine ja Bring Me The Horizon, niinikään brittiläiset elektronisen tanssimusiikin ryhmät The Prodigy ja Hurts, Ruotsin tanssipop-suosikki Robyn, hiljattain loppuunmyydyllä Tavastialla esiintynyt parivaljakko Mark Lanegan & Isobel Campbell, yhdysvaltalainen psychobilly-pioneeri Nekromantix sekä ruotsalainen power metallin kuningas Sabaton.

Festivaalin kotimainen kattaus tarjoaa pakollisten festarivieraiden lisäksi myös mielenkiintoisempi nimiä, kuten Pariisin Kevät, Paleface, Uusi Fantasia, Jätkäjätkät sekä Sound Explosion Bandin kanssa esiintyvät Jukka Poika ja Raappana.

Festivaalin kolmen päivän liput maksavat 110 euroa ja ne ovat myynnissä verkkokaupassamme, Tiketissä ja Lippupalvelussa. Päiväkohtainen ohjelmisto selviää myöhemmin, jolloin tulevat myyntiin myös yhden ja kahden päivän liput. Ohjelmistoon on myöhemmin luvassa runsaasti sekä ulkomaisia että suomalaisia lisäyksiä.

www.ruisrock.fi

Kommentit (1 vastaus) Kirjoita kommentti →

  1. Anssi kirjoitti:

    Eikös Nekromantix ole Tanskasta?

Jätä kommentti

*

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Sivun alkuun ↑