/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Army of the Pharaos -viisikko maaliskuussa Suomeen » Lammas Zine

 
Army of the Pharaos

Army of the Pharaos -viisikko maaliskuussa Suomeen

Outerspace, Reef the lost Cauze, Jus Allah sekä Esoteric esiintyvät 5.3. Nosturissa.

Toimitus, helmikuu 1, 2011     Siirry kommentteihin (-) tai lisää omasi

Gameroom kuuli toiveemme, ja roudaa maaliskuun alussa Nosturiin osan legendaarisesta Army of the Pharaos hip hop -kollektiivista. Lavalle nousevat tähtikaartista tutut Outerspace, Reef the lost Cauze, Jus Allah sekä Esoteric, joita lämmittelee suomalaisen skenen omintakeinen tähti, 16.2. uusimman albuminsa julkaiseva Julma Henri & RPK.

Army of the Pharaohs on Yhdysvaltojen itärannikon underground hip hopin superryhmä, joka perustettiin 90-luvun loppu puolella Jedi Mind Tricksissä vaikuttavan Vinnie Pazin toimesta. Sittemmin useita albumeita julkaisseen kollektiivin alkuperäisenä tarkoituksena oli kerätä genren kärkinimet samalle äänitteelle. Ryhmän alkuperäisjäsenet olivat JMT:n Vinnie Pazin sekä Stoupe the Enemy of Mankindin lisäksi Chief Kamachi, Esoteric, Virtuoso ja Bahamadia sekä tuottaja-DJ 7L. Uusimman albuminsa “The Unholy Terror” kokoonpano julkaisi viime maaliskuussa.

Uusinta My Brother’s Keeper -albumiaan työstävä Outerspace on hip hop -duo, jonka muodostavat puertoricolaista taustaa omaavat Planetary sekä Crypt The Warchild. Reef the lost Cauze on Philadelphiasta kotoisin oleva MC, joka on esiintynyt kaikilla Army of the Pharaohs –albumeilla. Mies tunnetaan AOTP- ja sooloprojektiensa lisäksi The JuJu Mob –nimeä kantavasta hip hop –ryhmästä. Uutta sooloalbumiaan työstävä Jus Allah on legendaarisen Jedi Mind Tricksin toinen MC. Esoteric on Bostonista kotoisin oleva artisti, joka on vaikuttanut AOTP:ssä sen perustamisesta lähtien. Hip hop –uransa artisti aloitti kuitenkin jo 7L & Esoteric -duossa vuonna 1992.

Army of the Pharaohs: Outerspace, Reef the lost Cauze, Jus Allah, Esoteric (US), Julma Henri & RPK
La 5.3.2011 Helsinki, Nosturi
Liput 22 eur + mahd. toimituskulut. 25 eur ovelta.
Keikan ennakkoliput ovat saatavilla 7.2. alkaen Funkiestista, Geezersistä, Tiketistä sekä Lippupalvelusta.

www.myspace.com/armyofthepharaohs
www.myspace.com/julmahenrisyrjaytyneet
www.gamerooment.com

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑