/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

The Fuckmes / Kooma – Split » Lammas Zine

 
kooma

The Fuckmes / Kooma
Split  (7")
3,5/5

(26.11.2010)

Jouni Parkku, tammikuu 20, 2011
Siirry kommentteihin (-) tai lisää omasi

Kuulen nykyään kaikenlaista, myös sellaisia huhuja, että The Fuckmes olisi jälleen aktivoitunut levytysrintamalla. Kyseessä ei tosin ole keskustelulaudoilta liikkeelle lähtenyt, perätön huhu, vaan ihan oikea splittilevy erään Kooma-nimisen viisikon kanssa. Ja tuotos on ihan vinyylilevy, jossa on suuri reikä keskellä ja joka on väritetty hulkinvihreällä värillä? Ja että tätä on painettu myös pinkille vinyylille?

The Fuckmes julkaisee uutta musiikkia aivan liian harvoin. Kouvoloidikopla soittaa sitä samaa mitä se on soittanut aiemminkin, eli hifistelyvapaata, raakaa mutta melodista punk rockia. Ronskilla mutta rehellisellä otteella. Ei tämä materiaali ehkä ole ihan parasta, mitä The Fuckmes on tähän mennessä ulostanut, mutta jälki on silti kelvollista. Chainsaw pärisee paremmin kuin Fascist Cops.

Toisella puolella mekastava Kooma onkin sitten tuntemattomampi nimi. Tuskinpa olisin erikseen hankkinut Koomaa kuunneltavakseni, ellei sen rikoskumppanina olisi The Fuckmes. Kooma soittaa perinteisen kaavan mukaan toteutettua hardcorepunkkia vailla sen kummempia kikkakolmosia. Omaperäisyyttä ei ole, mutta tuskinpa sitä on lähdetty hakemaankaan. Kooman vokalisointiosasto on kuitenkin poikkeuksellisen voimakasta, varsinkin Vallankumouksen kööreissä saavutetaan hurmoshenkeä. Kokonaisuutena Kooman puoli ei ehkä ole järin mieleenpainuva.

Koko levy saa kouluarvosanaksi seiskaplussan. Hymynaamaa ei tipu, mutta kirkkovene on ansaittu. Kirkkovene juontuu toisesta julkaisijasta, joka on raflaavasti ja punkisti nimetty “Punk & Pillu”. Ihan mainio päänavaus uudelta julkaisijalta.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑