Tylsien levylistauksien sijaan Lammas Zine päätti tänävuonna koota parhaat kappaleet yhdelle Spotify-soittolistalle. Kuten arvata saattaa, kamaa löytyy laidasta laittaan. Nauttikaa!

Spotify URI

Caribou – Odessa
Marina Gasolina – Leone
New Young Pony Club – We Want To
Deerhunter – Desire Lines
Mark Lanegan – You Won’t Let Me Down Again
Aeroplane – We Can’t Fly
Plan B – She Said
Tegan And Sara – Alligator
Hurts – Better Than Love
Familjen – Det Var Jag
Chromeo – Night By Night
Die Antwoord – Enter The Ninja
Juno – Tervetuloo, tervemenoo ft. Matinpoika
Ruudolf – Anna sen marinoituu
Vinnie Paz – End of Days Feat. Block McCloud
Jukka Poika – Taas mä satutin
Paleface – Talonomistaja
Jedi Mind Tricks – Spaz Out (feat. Apathy, King Magnetic, Esoteric & Celph Titled)
Nopsajalka – Mun minimi ft. Paleface
ILL Bill – Heavy Metal Kings Ft. Vinnie Paz
Raappana – Mutsibiisi
Notkea Rotta – Tie joka oli kuljettava
Band of Horses – Factory
Husky Rescue – Sound Of Love
Sleigh Bells – Infinity Guitars
The National – Sorrow
The Spyro – We’re The Libertines
Belle & Sebastian – I Want The World To Stop
Beach House – Zebra
Viikate solistinaan Topi Sorsakoski – Hautajaissydän
Nas – As We Enter
Frank Turner – I Still Believe
Laura Marling – Devil’s Spoke
Teenage Fanclub – Baby Lee
Devo – Fresh
Chateau Marmont – One Hundred Realities
Two Door Cinema Club – Something Good Can Work
Kari Tapio – Aaveratsastajat – Ghostriders In The Sky
Ty Segall – Apples
Wavves – King Of The Beach
Forest Swords – Rattling Cage
Broken Social Scene – All To All
Broken Bells – The Ghost Inside
Mew – Am I Wry? No
Junip – In Every Direction
MGMT – Song For Dan Treacy
The Black Keys – Tighten Up
Arttu Wiskari – Mökkitie – Radio edit
My Chemical Romance – The Only Hope For Me Is You
Vampire Weekend – White Sky
James Blunt – Stay The Night
Kings Of Leon – Pyro
Warpaint – Undertow
The Script – Nothing
We Are Scientists – Rules Don’t Stop
Weezer – Ruling Me
Pariisin Kevät – Painovoimaa (Korkeushyppääjän rakkaus)
Magenta Skycode – Kipling
Nazca – Chestnut Tree
I Walk The Line – Sleepwalking (To The End Of The World)
Imperial State Electric – Resign
Echo Is Your Love – One Perfect Second
Sweatmaster – Some People Got Soul
I Was a Teenage Satan Worshipper – Just Do It.
White Wizzard – Over the Top
Suburban Tribe – Now And Ever After
The Gaslight Anthem – The Diamond Church Street Choir
Streetlight Manifesto – Me And Julio Down By The Schoolyard
Hot Chip – Thieves In The Night
Against Me! – I Was A Teenage Anarchist
Heaven Shall Burn – The Omen
Barren Earth – Flicker
Parkway Drive – Deliver Me
Kalmah – Hook the Monster
Nachtmystium – No Funeral
Anal Thunder – Song About Getting Smashed
Death Angel – Truce
Disco Ensemble – Semi Eternal Flame / Undo
Scorpions – Raised On Rock
Rytmihäiriö – Koska Saatana Sanoo Niin
Madball – All Or Nothing
Bad Religion – Ad Hominem
Masshysteri – Dom Kan Inte Höra Musiken
Stam1na – Pakkolasku
Mokoma – Sydänjuuret
Ratt – Best Of Me
Dark Tranquillity – Dream Oblivion
Spiritual Beggars – Star Born
Radiopuhelimet – Pastoraali
Lighthouse Project – Lust For Lie
All Out War – Mercy Killer
Keep Of Kalessin – The Divine Land
Metsatöll – Vaid vaprust
Helloween – Are You Metal?
Exodus – The Ballad Of Leonard And Charles
Electric Wizard – Venus in Furs
Terror – Keepers Of The Faith
Sick of it All – Dominated
Comeback Kid – Because Of All
Avenged Sevenfold – Nightmare
Enforcer – Running in Menace
Airbourne – Raise The Flag
Huoratron – $$ Troopers
Daft Punk – Derezzed
Yeasayer – O.N.E
NEXX – Paralyzed – Extended
Ou Est Le Swimming Pool – The Key
Grum – Through The Night
The Chemical Brothers – Swoon
Crystal Castles – Not In Love
Gorillaz – Stylo (Album Version) (Feat. Mos Def and Bobby Womack)
Marina And The Diamonds – Mowgli’s Road
Villa Nah – Running On
Koop – Koop Island Blues
The Drums – Lets Go Surfing
Robyn – Don’t Fucking Tell Me What To Do
LCD Soundsystem – Drunk Girls
The Knife – The Height of Summer
Crystal Castles – Celestica