Kaapelitehtaan messutapahtuman ohjelma on valmis.

Helsingissä 17.-19.2.2011 vietettävän Helsinki Metal Meetingin Kaapelitehtaan messutapahtuman ohjelma on valmis. Bändilistauksen täydentävät norjalainen Kvelertak sekä ruotsalainen Ghost. Molemmat uudet lisäykset esiintyvät lauantaina. Finnish Metal Expon valmis esiintyjälista näyttää seuraavalta:

Accept
Sabaton
Triptykon
Symfonia
Kvelertak
Ghost
Turmion Kätilöt
Deathchain
The Man-Eating Tree
myGrain
Corroded
Dreamshade
For The Imperium
Battle Beast
Zeroscape

Lipunmyynti Kaapelitehtaan FINNISH METAL EXPOON on nyt käynnissä Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa. Tapahtumaan myydään ainoastaan yhden päivän lippuja. Lipunhinnat: ennakko 35e / ovelta 40e (mikäli jäljellä). Ennakkolipunhintaan lisätään ko. lippukaupan toimitusmaksu.

Finnish Metal Expo on ikärajaton tapahtuma. Täysi-ikäisille on anniskelualueita.

www.fme.fi
www.finnishmetalevents.fi

Tagit: