2008 täpötäydelle Tavastialle esiintynyt brittiläinen indie rock -yhtye nähdään Nosturissa 15.9.

Mitä teille tulee Vompatista mieleen? Itsellä ensimmäinen meilleyhtymä ainakin sujahti Studio Julmahuvin puolelle, mistä syystä virallisten promokuvien seasta uutisen kuvitukseksi valikoitui bändin MySpacesta aina yhtä huvittava PhotoBooth-räpsäisy.

The Wombats on vuonna 2004 Liverpoolissa, Paul MacCartneyn esiintyvän taiteen oppilaitoksessa (Liverpool Institute for Performing Arts), toisensa löytänyt kolmikko. Kiihtyvällä tahdilla paikallissuosiotaan kasvattanut bändi teki historiaa jo uransa alkumetreillä, ollen ensimmäinen vailla levytyssopimusta ollut yhtye, joka myi Liverpoolin 1200-paikkaisen Carling Academyn loppuun. Marraskuussa 2007 julkaistiin yhtyeen platinaa myynyt debyyttialbumi “The Wombats Proudly Present…A Guide To Love, Loss And Desperation”, joka sisälsi esim. tanssilattioillakin liikuttaneet “Kill The Director” ja “Let’s Dance To Joy Division”.

Parhaillaan kakkosalbumiaan valmisteleva brittiläinen indie rock -trio tekee paluun Suomeen muutaman vuoden tauon jälkeen. Viimeksi Tavastialla vuonna 2008 esiintynyt yhtye saapuu tulevan “This Modern Glitch” -levyn julkaisukiertueella Helsingin Nosturiin maanantaina 28. maaliskuuta.

Tulevalta levyltä maistiaisena julkaistu single “Tokyo (Vampires & Wolves)” nähtävissä alla.

The Wombats (uk)
15.9.2011 Helsinki, Nosturi
Liput 27 euroa + mahd. toimituskulut

www.thewombats.co.uk
www.myspace.com/thewombatsuk
www.livenation.fi

Tagit: