/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Ross The Boss – Hailstorm » Lammas Zine

 
Kuva: Ross The Boss - Hailstorm

Ross The Boss
Hailstorm  (CD)
4/5

(29.10.2010)

Anssi Salonen, marraskuu 9, 2010
Siirry kommentteihin (1) tai lisää omasi

Siinä missä Ross The Bossin entiset bändikaverit Manowarissa keskittyvät tätä nykyä lähinnä loputtomaan livevideo-saagaansa ja täydellisen PA-laitteiston metsästykseen (sillä lopputuloksella, että harva promoottori uskaltaa buukata bändiä vaatimuksineen), puskee Ross pihalle toisen Ross The Boss -levynsä sitten 2008 vuoden debyytin.

Ross luottaa yhä riffin voimaan ja se on oikein se. Etenkin kun miettii, että tämä kaveri on ollut skeban varressa muun muassa sellaisilla levyillä kuin “Into Glory Ride” ja “Hail To England”. Itse asiassa monet “Hailstormin” biisit voisivat olla tuon aikakauden Manowaria; Crom ja Behold The Kingdom etunenässä. OK, vokalisti Patrick Fuchs ei ihan yllä Eric Adamsin tasolle, mutta vetää kyllä muuten mallikkaasti. Onko vertailu Manowariin ylipäänsä tarpeen? No, tällä materiaalilla kyllä. Ja vaikka vokalisointi vähän jääkin, on kokonaisuus huomattavasti kiinnostavampi kuin yksikään Manowarin studiosaavutus sitten “Triumph Of Steelin”.

Aina ei tosin Rosskaan maaliin osu ja myös huteja on joukkoon eksynyt muutama. Näistä pahimpana ehkä kepeä Burn Alive, jonka ainoa kova riffi on melko häpeilemätön kopio Mötley Crüen “Too Fast For Love” -biisin “the” riffistä. Useat huippubiisit (kuten edellä mainitut Crom ja Behold The Kingdom sekä Dead Man’s Curve, Shining Path jne.) kuitenkin nostavat kokonaisuuden selkeästi ja varsin reippaasti plussan puolelle.

Tägit: ,

Kommentit (1 vastaus) Kirjoita kommentti →

  1. Piparnakkeli kirjoitti:

    Kyllä meikäläistä nyky-Manowarissa riepoo eniten kaikki nämä Dio-”tributointi”rahastukset ja DeMaion epämääräiset kummisetäleikit. Musiikillisestihan siltä bändiltä karkasivat lohikäärmeet käsistä jo vuosia sitten.

    Jo pelkästään edellä mainitsemistani syistä johtuen alkaa Ross the Bossin tuotanto kiinnostamaan yhä enemmän.

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑