Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Hero Dishonest – Dangerous » Lammas Zine

 
Hero Dishonest – Dangerous

Hero Dishonest
Dangerous  (LP)
4/5

(27.10.2010)

Piparnakkeli, lokakuu 29, 2010
Siirry kommentteihin (-) tai lisää omasi

”Kaikki eläimet ovat tankeroita”, totesi muinoin Ahti Karjalainen. Mitähän hän tuumaisi nyt, jos saisi kuunneltavakseen Hero Dishonestin uuden “Dangerous”-kiekon? Herojen olikin jo aika nousta pois kylpyammeesta, onhan edellisestä “When The Shit Hits The Man” -pörähdyksestä kulunut jo kolme vuotta.

Uuden albumin kokonaispituus on lähes kymmenen minuuttia pitempi kuin edeltäjällään, biisien pituudet ovat kasvaneet ja niiden lukumääräkin on pienempi. Jotain on siis tapahtunut: Hero Dishonest on ottanut joitakin ratkaisevia askelia musiikkinsa edistämiseksi, jatkaen siitä mihin viimeksi jäätiin. Sekopäisyys ja vesikauhuinen äkkipikaisuus eivät ole kuitenkaan väistyneet yhtään minnekään, yhtyeen kipeästä huumorintajusta nyt puhumattakaan. Hero Dishonestin ilmaisu on muuttunut täydestä kaaoksesta hallituksi kaaokseksi. Epärehellisten sankareiden viidennen albumin nimihän on “Dangerous”, ja tuo nimi pitää kyllä kutinsa.

Tuloksena on Hero Dishonestin mielenkiintoisin albumi tähän mennessä. Siltä löytyy bändille sekä tyypillisempiä rykäyksiä (Fag Agenda, Eggs and Toast and Stars Implode) että erikoisempia biisejä (Bad Days Mounting, Dead Man’s Sauerkraut), joiden vuoksi levyn kuunteleminen on sekä hauskaa että haastavaa. Tosin Space Command ampuu ehkä hieman yli, mutta paria heikohkoa hetkeä lukuun ottamatta “Dangerous” on varsin tiukka räiskäle.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑