Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Sole Remedy – Apoptosis » Lammas Zine

 
Sole Remedy – Apoptosis

Sole Remedy
Apoptosis  (CD)
3,5/5

(27.9.2010)

Piparnakkeli, lokakuu 27, 2010
Siirry kommentteihin (-) tai lisää omasi

Melodista metallia takovista ryhmistä ei ole tosiaankaan pulaa nykyään. Lahtelainen Sole Remedy ei kuitenkaan ole ihan uusi yrittäjä alalla, onhan se perustettu jo vuonna 1998. Sole Remedy on julkaissut kaksitoistavuotisen uransa aikana vasta kaksi albumia, mikä kertoo varmaan jo jotain bändin työmoraalista. “Hosumalla ei synny muuta kuin kusipäisiä lapsia” -sanonta sopii hyvin Sole Remedylle, joka on kypsytellyt materiaaliaan kaikessa rauhassa.

“Apoptosis” sisältää melkoisen kirjon erilaisia vaikutteita, joista päällimmäisimpinä paistavat läpi jööttipuri-bändit, Opeth ja Tool. Hyvin paljon tässä kaikuu myös moderni Katatonia, varsinkin kun myös kitaraa veivaava Jukka Salovaara kuulostaa hieman Jonas Renkseltä. Voiko tällä reseptillä mennä metsään?

Sole Remedy välttää ryteikön komeasti, muttei toisaalta kiilaa alansa kärkeenkään. Kunnianhimoinen albumi kompuroi oman näppäryytensä kanssa, ja se saattaa käydä jopa pitkäveteiseksi. Progressiiviset ja monipuoliset sävellykset eivät suoraan tempaa mukaansa, vaan rakentuvat itsekseen ajan myötä. “Apoptosis” on mielenkiintoinen tuttavuus, mutta pankkia Sole Remedy ei vielä räjäytä. Oikeaan suuntaan Sole Remedy on kuitenkin matkalla.

Tägit: ,

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑