/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Hero Dishonest -kilpailu » Lammas Zine

 
Kuva: Hero Dishonest -kilpailu

Hero Dishonest -kilpailu

Toimitus, lokakuu 12, 2010     Siirry kommentteihin (1) tai lisää omasi

11-vuoden ikään ehtinyt helsinkiläinen hardcore-orkesteri Hero Dishonest julkaisee neljän vuoden tauon jälkeen uuden levyn lokakuun 27. päivä. Yhtyeen viides albumi kantaa mystisesti nimeä “Dangerous”. Sinun tehtäväsi on veikata, miksi levyllä on moinen nimi! Oikein tai kekseliäimmin arvanneiden kesken arvotaan 180 grammainen Dangerous-vinyyli (jonka mukana myös cd) ja Hero Dishonest -luomupaita! Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin 24.10. saakka.

www.vimeo.com/14671476
Birth, Sports Illustrated, Death (mp3)
herodishonest.com

Kommentit (1 vastaus) Kirjoita kommentti →

  1. Toimitus kirjoitti:

    Viesti bändiltä:

    Kilpailuun tuli satoja vastauksia, likaisia pitkiä kalsareita, jopa yksi pikkuvarvas. Taso oli kauttaaltaan huono, vastaukset vääriä. Yhdessäkään ei mainittu yhtäkään seuraavista: “Anti-kapitalistinen-post-apokalyptinen ja hirmuinen kaiken kyseenalaistava”, “Hero Dishonestin peniksen jättimäinen koko”, “Simpeleen Teboil”. Kun nyt tuli kuitenkin luvattua, niin annetaan palkinto Eliakselle Hämeenlinnasta hyvästä yrityksestä: “Levy on haureuteen johdattava sekä eroottisesti latautunut seksiä tihkuva äänilevy täynnä groteskeja mielikuvia orgioista sekä fetisseistä.” Ihan kiva, mutta väärin.

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑