Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Six Minutes After – Strange Utility » Lammas Zine

 
Six Minutes After – Strange Utility

Six Minutes After
Strange Utility 

www.myspace.com/sixminutesafter (2009)

Piparnakkeli, syyskuu 29, 2010
Siirry kommentteihin (1) tai lisää omasi

Harjavallasta  tuleva Six Minutes After esittää tässä kuusi biisiä rokkimusiikkia. Yhtyeellä on intohimoa erilaisen musiikin tekemiseen, ja kyllähän se intohimo tältä ”Strange Utility” –EP:ltä läpi paistaakin.

Six Minutes Afteriin ei kuulu kuin kolme tyyppiä, varsinkin livetilanteessa tämä fakta on tiettävästi herättänyt hieman yllättyneisyyttä, ainakin saatekirjeen mukaan. Yhtyeen musiikki on teknisesti tasokasta, sekä biisien kirjoittamisen että soittosuoritusten suhteen. Lievästä progressiivisesta särmästään huolimatta biisit ovat melko suoraviivaisia ja helposti sisäistettävissä. Jokaisessa kappaleessa on jokin muistiin syöpyvä koukku, esimerkiksi Model of the Milan -tsibaleessa oleva laulumelodia on ihan hyvä. Kitarariffit ovat pääsääntöisesti hyviä, ja niitä on myös paljon. Ainoa juttu, mikä tässä kiekossa ärsyttää, on vokalisti. Tämän vokalistiherran ulosantia voisi helposti kuvata monotoniseksi nasaalipasuunaksi.

Tämähän ei ole enää kovin tuore levytys arviointihetkellä, joten olisi mukava tietää onko yhtyeessä tapahtunut kehitystä ”Strange Utility”:n jälkeen. ”Strange Utility” nimittäin tarjoaa bändille jo vähintään kohtalaiset lähtökuopat, joista ponnistaa kohti uusia seikkailuja.

Kommentit (1 vastaus) Kirjoita kommentti →

  1. Six Minutes Afterin myspace sivustolta löytyy 3 vähän tuoreempaa biisiä, ne on julkaistu vajaa vuosi Strange Utilityn jälkeen. Sieltä voi siis käydä onko tapahtunut kehitystä :) Uutta materiaalia tulossa ensi vuoden alussa!

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑