/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:
Kuva: Mass Hypnosis – Disin4mation

Mass Hypnosis
Disin4mation (CD)

Geenger Records (10.5.2010)

Kuuntele: Myspace Osta: Osta CDON:ista

Kroatialainen Mass Hypnosis yllättää, eikä kyllä missään määrin positiivisesti. Kannen perusteella voisi nimittäin kuvitella, että “Disin4mation” -täyspitkä sisältäisi jonkinnäköistä sludgea, funeral doomia tai ambientia, mutta vielä mitä; yllätyksetöntä ja viimeisen päälle keskinkertaista metalcoreahan siellä väijyy täystuutillinen.

Kannet ovat tosiaan tyylikkään pelkistetyt, mutta siihen ne hyvät puolet sitten loppuvatkin. Musiikki on mitäänsanomatonta tusinakamaa ja soundit suhteellisen karmeat; kuivat, ohuet ja trigatun kuuloiset rummut on jätetty aivan liian pintaan. Seiskabiisin oivasti valittu ja napakka, uskonnonvastainen, sample on sentään paikallaan. Tämän sample-ideankin yhtye tosin vesittää viljelemällä samaa temppua levyn loppuun saakka koluten sen harvinaisen tehokkaasti loppuun.

Ei tätä oikein kenellekään kehtaa suositella. Onneksi tuli kuunneltua “Disin4mation” autossa, niin ei mennyt levyyn uhrattu aika sentään ihan hukkaan, kun samalla kuitenkin päätyi paikasta A paikkaan B.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti