/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:
Kuva: Lothar – Blacksmith Blues

Lothar
Blacksmith Blues (7")

(1.2.2010)

Kuuntele: Myspace Osta: Osta CDON:ista

Garage rock on taas kerran ilmeisesti nostamassa päätään ainakin Suomessa, sillä moni edellisen aallon jälkeen unholaan painunut ryhmä on palannut tutkaan entistä ehompana. Yksi näistä “paluumuuttajista” on jo kaksitoistavuotta kehässä viihtynyt Lothar. Onhan keuruulaisnelikko toki ihan viime vuosinakin materiaalia julkaissut, mutta yllekirjoittaneelle viimeisin kuulokuva yhtyeestä on n. kahdeksan vuoden takainen “Guts” mcd.

Jotenkin on niin kovin mukava kuulla, ettei Lothar ole lähtenyt yhteenkään trendikelkkaan, vaan luottaa siihen samaan garage rock-n-rolliin kuin kymmenen vuotta sittenkin. Jos nyt jotain, niin ehkä pienoisia ‘billy-vivahteita olen kuulevinani ja Lotharin nykysoundin voisikin kuvailla liikkuvan Suomi-Ruotsi-akselilla tyyliin Disgrace-Nomads-Trouble Bound Gospel-The Bones. Raakaa ja tarttuvaa, kaihomielistä ja rokkaavaa, eipä hyvän rokkiteoksen tarvitse paljon muuta sisällään pitääkään. Uutta Telly Savalas Bluesia ei “Blacksmith Bluesilta” löydy, mutta esim. Alligator Riverin vastustamaton dänkkädänkkä pitää kyllä hitin nälän kurissa.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti