/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Silent Scream julkaisee debyyttinsä syyskuun 22. päivä

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa "In The Cinema" -albumin.

Kuva: Silent Scream julkaisee debyyttinsä syyskuun 22. päivä

Silent Scream julkaisee syyskuun 22. päivä debyyttialbuminsa “In The Cinema”. Varjon raunioista nousevan yhtyeen kieli on vaihtunut uudessa kokoonpanossa englantiin.

In The Cinema -albumilla Antti Lautalan (laulu, kitara), Matthew Pallasojan (basso) ja Jukka Laineen (rummut) kokoama bändi viljelee elokuvallista äänimaisemaa ja ilmaisua. Kauhuelokuvien klassikot ovat olleet inspiraationa albumin henkeä luodessa. Varsinaisesta horror punkista Silent Screamin musiikissa ei kuitenkaan ole kyse, gootti ja post punk ovat lähempänä Silent Screamin tyyliä.

Voita Silent Screamin albumi “In The Cinema” vastaamalla oikein alla esitettyyn kysymykseen. Kilpailu on käynnissä In The Cineman ilmestymiseen 22.9. asti. Kolme oikein vastannutta palkitaan In The Cinema -albumilla.

www.myspace.com/silentscrm
www.stupido.fi

Kilpailu on päättynyt

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Kommentointi on suljettu.