/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Jedi Mind Tricks marraskuussa Helsinkiin

Underground-hiphopin konkari nähdään lauantaina 20.11. Virgin Oilissa.

Kuva: Jedi Mind Tricks marraskuussa Helsinkiin

Itärannikon undergroundista mittavaan kulttisuosioon noussut yhdysvaltalainen Jedi Mind Tricks saapuu jälleen Suomeen. Yhtye nähdään lauantaina 20.11. Virgin Oilissa. Keikan ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 13.9.

Bändin perustivat vuonna 1996 Vinnie Paz (Vincenzo Luvineri) ja Stoupe the Enemy of Mankind
(Kevin Baldwin). Lisäksi vuonna 1999 ryhmään liittyi räppäri Jus Allah (James Bostick). Yhtyeen kokoonpano on vaihdellut vuosien varrella, mutta Suomeen JMT saapuu legendaarisimmassa muodossaan: Jus Allah riimittelee perustajajäsen Vinnie Pazin rinnalla. Lavalla kolmikon lisäksi nähdään ryhmän kiertue-DJ, palkittu DJ Kwestion sekä hiphop-duo Outerspacesta tuttu Crypt the Warchild.

13 vuotta hiphopin alamaailmassa vaikuttanut yhtye on karkeasta ja kiistanalaisesta tyylistään huolimatta – tai pikemminkin sen ansiosta – onnistunut myymään 400 000 levyä maailmanlaajuisesti ja kartoittamaan laajaan ja uskollisen fanikunnan. Useiden JMT-albumien lisäksi kokoonpanon tuotteliaat perustajajäsenent Paz ja Stoupe ovat julkaisseet tänä vuonna myös omia projektejaan: Paz julkaisi debyyttisooloalbuminsa ”Season of the Assassin” ja Stoupe A Bright Cold Day –albumin Dutch-kokoonpanon kanssa.

Jedi Mind Tricks (usa)
Lauantai 20.11.2010 Helsinki, Virgin Oil Co.
Ovet: 22-04, K-18
Liput 28 eur + mahd. toimituskulut. Ovelta 31 eur.

www.jmthiphop.com
www.myspace.com/jedimindtricks
www.gamerooment.com

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti