/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Monster Magnet marraskuussa visiitille Nosturiin

Yhdysvaltalainen stoner rockin ykkkösnimi nähdään Helsingissä keskiviikkona 10. marraskuuta.

Kuva: Monster Magnet marraskuussa visiitille Nosturiin

Stoner rockin tiennäyttäjänä tunnettu newjerseyläinen Monster Magnet keikkailee Helsingin Nosturissa keskiviikkona 10. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupalvelussa torstaina 9. syyskuuta. Konsertti on ikärajaton.

Ensimmäinen levynsä “Spine of God” jo vuonna 1991 julkaissut, ja neljännellä “Powertrip”-levyllään kultamyynteihin Yhdysvalloissa yltänyt yhtye julkaisee 8. studioalbumin “Mastermind” 27. lokakuuta. 1970-luvun space rockia, punkkia ja psykdeliaa yhdistelevä orkesteri nähtiin Suomessa ensimmäisen kerran 15 vuotta sitten, viimeksi yhtye konsertoi täällä vuonna 2008.

Monster Magnet (usa)
ke 10.11.2010 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ei ikärajaa
Liput 33 eur + mahd. toimituskulut, myyntiin to 9.9.2010

www.myspace.com/monstermagnet
www.livenation.fi

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti