/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:
Kuva: Ill Omen / Get Stitches! – Split

Ill Omen / Get Stitches!
Split (7")

Poolside Records (6.5.2010)

Kuuntele: Myspace Osta: Osta CDON:ista

Turussa soitetaan hardcorea. Se käy taas ilmeiseksi, kun kaksi melko tuoretta bändiä – Ill Omen ja Get Stitches! – esiintyvät samalla splittilevyllä. Molemmat bändit on perustettu vuonna 2008 ja molemmilla on omia pienlevyjä jo julkaistuna.

Ill Omen ei ole itselleni kovinkaan tuttu yhtye, joten en osaa sanoa onko bändi kehittynyt edellisistä levytyksistään. Yhtye esittää kaksi biisiä mallikelpoista hardcorea, josta ei metallisuutta puutu. Huomasin jalan tamppaavan lattiaa sahausriffien ja rumputulen armottomassa ristitulessa. Toisella puolella meuhkaava Get Stitches! on parantanut meininkiään sitten ensimmäisen seiskatuumaisensa. Bändi soittaa nyt tiukemmin yhteen, varsinkin vokalisti on kehittynyt ärjympään suuntaan, vaikka täydellisyyteen asti bändi ei ole vieläkään päässyt. Jos Ill Omen oli nopeaa, niin Get Stiches! luottaa sitten hitaampaan ja murskaavampaan raskauteen, vaikka bändin nopeakin puoli tulee hyvin edustetuksi näiden kahden biisin aikana. Mutta jos tämä splitti olisi kilpailu, niin julistaisin Ill Omenin täpärästi voittajaksi.

Molemmat antavat erityisen paljon huomiota kotikaupungilleen, erityisesti Ill Omen, jonka TCHC-biisissä käyvät vierailemassa Poolsiden Pirkka, Alley Godsin Oskari sekä Get Stitches!:n Juuso. Vieraiden äänihuulten venytystä kuulee toki myös Get Stitches!:n puolella. Molemmilta bändeiltä kaipaisin kyllä vielä omien vahvuuksien löytämistä ja niiden esille tuomista. Splitti kuitenkin tekee selväksi, että Turusta löytyy osaavaa nuorta voimaa ja uhoa, joiden ansiosta suomalaisen hardcoren laadun notkahtamista ei tarvitse pelätä.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti