/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:
Kuva: Cold Cold Ground – This Side Of Depravity

Cold Cold Ground
This Side Of Depravity (CD)

(18.8.2010)

Kuuntele: Myspace Osta: Osta CDON:ista

Vuodesta 2004 itseään kypsytellyt kotimainen industrial-shockrock pumppu Cold Cold Ground on edennyt kehityskaaressaan omakustanteista Osasto-A Recordsin suojiin ja debyytoimaan levyrintamalla. Yhtye liikkuu osittain samoilla vesillä kuin Osasto-A tallikaverinsa, niin ikään hiljattain debytoinut V For Violence.

“This Side of Depravity” -nimeä kantava debyytti starttaa todella mallikkaasti; avausraita You Will Break rokkaa isosti ja vimmainen kakkosraita Pigs vain nostaa kierroksia entisestään. Ikävä kyllä, kolmannen biisin kohdalla ote lipeää ja homma lipsahtaa lievästi tylsähkön puolelle. Kahdeksas raita Salesmen In Me palaa avauskaksikon rokkaavan tarttuviin sävyihin, mutta ei onnistu täysin pelastamaan suvantovaiheeseen juuttunutta levykokonaisuutta. Levyn päättävä Disintegrating osoittaa hieman puuduttavanakin, että yhtyeen vokalistilla, Hauptmann D:llä, löytyy lahjoja; herra kuulostaa näet kutakuinkin pimeälle puolelle loikanneelta David Bowielta.

Vaikka “This Side of Depravity” ei mikään täysosuma olekaan, pistää se kyllä kampoihin muun muassa Marilyn Mansonin tuoreimmille tekeleille tai Rosenrotin aikaiselle, puisevalle Rammsteinille. Parhaimmillaan Cold Cold Groundissa on selkeästi potentiaalia vaikka mihin.

Kommentit (4 vastausta) Kirjoita kommentti →

 1. no jaa kirjoitti:

  keskinkertaista paskaa

 2. no jaa kirjoitti:

  eihä oo

 3. mummeli kirjoitti:

  Ai täällä on yhtä rakentavia nää lukijakommentit, kuin muissakin nettizineissä. Nooh, digataan mistä tykätään todellakin.

 4. mummeli kirjoitti:

  eihä oo

Jätä kommentti