Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Become A Threat – Method In This Madness » Lammas Zine

 
Become A Threat – Method In This Madness

Become A Threat
Method In This Madness  (CD/LP)
4/5

(1.9.2010)

Piparnakkeli, syyskuu 1, 2010
Siirry kommentteihin (-) tai lisää omasi

Alkusyksyn laadukkaimpien hardcore-levyjen julkaisijan titteli taitaa mennä Full Houselle. St. Hood, Cutdown, Down My Throat ja Bolt ovat jo itse laadukkaita yhtyeitä, joissa piilevä osaaminen on isketty nyt samaan bändiin. Become A Threat –yhtyeen debyytti ”Method in This Madness” on siis epäkiitollisen tehtävän edessä joutuessaan ”superbändin” esikoisena ottamaan paikkansa hardcore-rintamalla.

Jos Become A Threat olisi ammatti, niin se olisi hammaslääkäri, joka käyttää juurihoidon välineinä vasaraa ja ruosteisia yhdeksän tuuman nauloja. Kyseinen hampilekuri ei tietenkään ole liian kohtelias asiakastaan kohtaan, vaan käyttää puudutuksenakin luuvitosella iskemistä. Tähän väkivaltaisuuteen Become A Threatin sisällä muhiva aggressiivisuuskin perustuu, ja sille on luonnollisimmaksi purkautumiskanavaksi muodostunut metallinen hardcore. Vokalisti Sami Halme rökittää verbaalisesti vähintään yhtä vakuuttavasti kuin St. Hoodinkin riveissä, mutta eivät muutkaan jätkät heikkoja suorituksia tee. Tiukka ensilevytyshän tämä on, ei sille mitään mahda. Pituuttakin levyllä on sopivasti: vain alle puoli tuntia. Mutta olen kuitenkin varma siitä, että bändi pystyy vielä tiukempaankin suoritukseen.

Paikkansa Become a Threat saa kyllä lunastettua, jos nyt ei ihan kärjestä niin ainakin varteenotettavana haastajana. Heti aluksi bändi saa vääntää kättä Full Housen toisen debytantin – Hammertimen – kanssa. Roponsa tähän tai Hammertimeen sijoittava ei kuitenkaan missään tapauksessa huonoa sijoitusta tee.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑