Yhdysvaltalaisbändin ohella lavalla nähdään myös Soilwork, Caliban, Neaera ja Bleed From Within.

Syksyllä uuden “For We Are Many” -albumin julkaisuun valmistautuva yhdysvaltalainen All That Remains kiertää Eurooppaa marras-joulukuussa kovan kattauksen kera. Kiertue pysähtyy Helsingin Nosturissa tiistaina 7. joulukuuta, ja jenkkivieraiden lisäksi lavalla nähdään ruotsalainen Soilwork, saksalaiset Caliban ja Neaera, sekä skotlantilainen Bleed From Within. Lipunmyynti tähän modernin metallin iloitteluun alkaa perjantaina 30. heinäkuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

All That Remains (usa), Soilwork (swe), Caliban (ger), Neaera (ger), Bleed From Within (sco)
Ti 7.12.2010 Helsinki, Nosturi
Liput 27 euroa + mahd. toimituskulut (myyntiin 30.7.)
Ovet klo 19, ei ikärajaa, rajattu anniskelualue K-18.

www.allthatremainsonline.com
www.soilwork.org
www.calibanmetal.com
www.neaera.com
www.myspace.com/bleedfromwithin
www.livenation.fi