/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Flamencore-yhtye Hola Ghost palaa Helsinkiin

Peter Sandorffin (Nekromantix, Mad Sin) flamencore-duo palaa elokuun alussa Helsinkiin.

Kuva: Flamencore-yhtye Hola Ghost palaa Helsinkiin

Tanskalainen flamencore-duo Hola Ghost palaa elokuun alussa Helsinkiin. Surfmusiikin, psychobillyn, tumman discon ja B-luokan lännenelokuvien inspiroima yhtye nähdään Blues Trash Cabaret -klubilla On The Rocksissa lauantaina 7. elokuuta.

Kööpenhaminasta ponnistava Hola Ghost on aiemmin muun muassa Nekromantixissa ja Mad Sinissa vaikuttaneen kitaristi-vokalisti Hola Peten ja basisti Jeppe Jessenin flamencoa, punkkia, surffia ja rautalankaa sekoitteleva duo, joka syntyi miesten säveltäessä soundtrackia amerikkalaisen sarjakuvapiirtäjän Gris Grimlyn esikoiselokuvaan “Cannibal Flesh Riot”. Yhtyeen omaperäistä soundia täydentää rumpalin virkaa toimittava rumpukone nimeltä Ghost 707. Edellisen kerran yhtye vieraili Suomessa marraskuussa 2009, jolloin he kiersivät Suomea neljän keikan verran.

Hola Ghostin toiveesta illan toisena yhtyeenä nähdään turkulainen lasermetalliyhtye Nightsatan, joka valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan. Lisäksi Blues Trash Cabaret -klubilla nähdään burleskiryhmä The Itty-Bitty Tease Cabaret.

Hola Ghost (den), Nightsatan
La 7.8.2010 On The Rocks, Helsinki
Liput 8 eur +mahd. toimituskulut (Tiketti), ovelta 10 eur.

www.myspace.com/holaghost
www.fullsteamagency.com

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti