/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:
Kuva: Parkside Lights – S/t

Parkside Lights
S/t 

www.myspace.com/parksidelights (2010)

Tamperelaisella Parkside Lightsilla on kuulemma kivaa lavalla. Tätä ensidemoa aiemmin on jäänyt epäselväksi millainen Parkside Lights sitten on studio-oloissa, mutta saadaanpa siitäkin nyt sitten selvyys. Parkside Lightsin ensimmäiseen näyttöön kuuluu neljän vaihtoehtorock-biisin esittäminen vartissa. Veikkaisin että 30 Seconds to Marsin ohella jannujen levylautasilla on viihtynyt myös Paramore. Melodisuus on hyvin Parkside Lightsia kuvaava termi, mutta pelkkää herkistelyä demolla ei ole, vaan osaa bändi iskeä vaihteenkin silmään.

Sen lisäksi että bändi osaa kirjoittaa hyvin biisejä, niin se tietää myös miten instrumentit pysyvät kädessä, koska nelikko soittaa hyvin yhteen. Erityisen hienosti pestistään suoriutuu laulajakitaristi Teppo, joka osaa laulaa englantia sujuvasti, takeltelematta ja ennen kaikkea uskottavasti (eli herkästi), bändin esittämän musiikkityylin huomioiden. Parkside Lightsia tosin ei voi sanoa maailman persoonallisimmaksi bändiksi, koska bändin esittämää musiikkia tuntuu soittavan hyvin moni muukin bändi tätä nykyä. Eli ei se sinänsä kovin vaihtoehtoista ole…

Parkside Lights vaikuttaa melko valmiilta tapaukselta, kun otetaan huomioon sen nuori ikä. Bändin ensidemo antaa vaikutelman bändistä, joka osaa asiansa ja josta tullaan kuulemaan vielä.

Kommentit (1 vastaus) Kirjoita kommentti →

  1. Jaakko Teittinen kirjoitti:

    Tarttuvaa amerikanmeininkiä!

Jätä kommentti