/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:
Kuva: Hasta La Vista Social Club – Lake Lark White Trash

Hasta La Vista Social Club
Lake Lark White Trash (CD)

Zombie Noise (15.7.2009)

Kuuntele: Myspace Osta: Osta CDON:ista

The Black Leaguen punkimpi pikkuveli, helvetillisen siistillä nimellä varustettu Hasta La Vista Social Club on täällä jo kolmatta kertaa soittamassa melodista punk rockiaan. Vaikka näiden Kiuruveden haaskalintujen uusin levy kuulostaa paikoin melkoiselta Social Distortion -tributoinnilta, on sille tarttunut jotain omaakin. Suomalainen melankolia on sulautunut bändin soundin taustalle, joten jos “Lake Lark White Trash” olisi elokuva, olisi se jokin Spede Pasasen Suomi-westerni. Raspiääninen laulaja rääkkyy halvan viskin tuhoamalla ja pölyisellä kurkullaan kuin osuman saanut korppi, ja muidenkin jäsenten soitto pelaa hyvin yhteen.

“Lake Lark White Trash” soljuu biisistä toiseen luontevasti. Hasta La Vista Social Clubin meno on yhtä tarttuvaa ja messevää kuin suurimmalla yksittäisellä vaikuttajallaankin. Biisimateriaali on melko tasaista, jopa siinä määrin tasaista että levyltä on vaikea nostaa esille yksittäisiä onnenhetkiä. Ainoastaan kaksi viimeistä biisiä Forever ja What is Wrong in My Head erottuivat joukosta, ensimmäinen akustisuudellaan, jälkimmäinen hardcoremaisella meiningillään. Levy ansaitsisi paremman arvosanan, jos se olisi nykyistä monipuolisempi.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti