/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:

Yhdysvaltalainen Austin Lucas kiertueella ens viikolla

Kuva: Yhdysvaltalainen Austin Lucas kiertueella ens viikolla

Yhdysvaltalainen laulaja/lauluntekijä Austin Lucas kertiää ensi viikolla Suomessa viiden keikan verran. Tampereelta tiistaina 27. päivä alkava kiertue vie tämän mm. Chuck Raganin kanssa paljon kiertäneen folk punk -artistin Helsingin, Lappeenrannan ja Jyväksylän kautta Heinävedelle, mistä matka jatkuu Brittien saarille.

90-luvun lopulla Twenty Third Chapter ja Rune -bändeissä vaikuttanut muusikko on julkaissut vuodesta 2006 lähtien kuusi äänitettä, jotka sisältävät mm. 2009 julkaistun “Somebody Loves You” -albumi sekä splitti LP:n “Bristle Ridge” ja 7-tuumaisen “A Split” Chuck Raganin kanssa.

Austin Lucas (usa)
27.4.2010 Klubi, Tampere
28.4.2010 Belly, Helsinki (w/ Jarkko Martikainen)
29.4.2010 Lucky Monkey’s, Lappeenranta (w/ Mambohammer)
30.4.2010 Lutakko, Jyväksylä (w/ Presley Bastards, Deathbed, Lighthouse Project)
01.4.2010 Gasthaus, Heinävesi

www.austinlucasmusic.com
www.myspace.com/austinlucas1

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti