/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:

Sotajumala ja Deathchain kimppakivaa

Kaksi kotimaista metalliryhmää Sotajumala ja Deathchain julkaisevat uutta materiaalia splittilevyn muodossa. Kummaltakin orkesterilta yhden uuden kappaleen ja Iron Maiden cover -version sisältävä EP julkaistaan 28. päivä huhtikuuta.

Jyväskyläläinen Sotajumala ja Kuopiossa majaansa pitävä Deathchain valmistelevat parhaillaan uusien albumiensa julkaisua. Sotajumala on juuri saanut toukokuussa julkaistavan kolmannen albuminsa nauhoitukset päätökseen. Deathchainin viides studioalbumi on tarkoitus julkaista syksyllä 2010.

Syksyllä julkaistavalta uudelta albumilta löytyvän “The Crawling Chaos” –kappaleen lisäksi Deathchain versioi splitille Iron Maidenin “Purgatory” –kappaleen. Sotajumalan uusi kappale on “Sinun virtesi” ja version legendaarisen brittiyhtyeen “Prowler”–kappaleesta tulkitsee kappaleen alkuperäinen laulaja Paul Di’Anno itse.

“Sotajumala / Deathchain – Split” EP:
1. Sotajumala: Sinun virtesi
2. Sotajumala: Prowler (Iron Maiden cover)
3. Deathchain: The Crawling Chaos
4. Deathchain: Purgatory (Iron Maiden cover)

www.sotajumala.com
www.deathchain.com
www.cobrarecords.fi

Kommentit (2 vastausta) Kirjoita kommentti →

  1. Piparnakkeli kirjoitti:

    Ei vinyylipainosta?

  2. Pyry Hanski kirjoitti:

    Eipä näy EP:stä olevan, mutta ainakin Sotajumalan omasta plätystä näemmä tulossa vinyylikin. Ja on muuten aika messevät ennakkotilauspaketit! http://www.levykauppax.fi/artist/sotajumala/kuolemanpalvelus/

Jätä kommentti