/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:

Nick Oliverin Mondo Generator kesäkuussa vieraisille

Kuva: Nick Oliverin Mondo Generator kesäkuussa vieraisille

Ex-Queens Of The Stone Age-muusikko Nick Oliverin luotsaama Mondo Generator saapuu Suomeen keikalle kesäkuussa. Bändi aloittaa samalla Euroopan kiertueensa maastamme. Yhtye esiintyy 10.6. Turun Klubilla, 11.6. Helsingin Loosessa sekä 12.6. Tampereen Klubilla.

Mondo Generator on taannoin “Songs For The Deaf” -albumin jälkeen QOTSAsta lähtöpassit saaneen basisti/laulaja Nick Oliverin vuonna 1997 perustama rock-yhtye, joka nousi nopeasti kulttimaineeseen, vaikka ei alkutaipaleellaan juuri keikkaillut tai antanut haastatteluja. Kun Oliveri vapautettiin QOTSA-velvoitteeistaan vuonna 2004, hän keskittyi täysipäiväisesti Mondo Generatoriin. Bändi on julkaissut tähän mennessä kolme pitkäsoittoa, ja neljäs albumi “Time To Destroy” julkaistaan näillä näkymin heinä-elokuussa. Levyn ensimmäinen single “Dog Food” ilmestyy toukokuun lopulla. Albumilla soittavat Oliverin lisäksi Dave Grohl (Foo Fights, Nirvana, Them Crooked Vultures), Happy Tom (Turbonegro) ja The Fresh Prince of Darkness (The Dwarves).

Oliveri tunnetaan myös punk-yhtye The Dwarvesista ja hän on mukana kahdella Kyussin albumilla (Wretch, Blues For The Red Sun).

Mondo Generator (usa)
10.6. Turku, Klubi (Liput 13 e, Tiketti)
11.6. Helsinki, Loose (Liput 15 e, Tiketti)
12.6. Tampere, Klubi (Liput 13 e, Tiketti

www.myspace.com/mondogenerator

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti